Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!! ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ...

Θα θέλαμε μέσω αυτής της καταγγελίας να ζητήσουμε με τον πιο ευγενικό τρόπο από τη Γραμματεία του Τμήματος της Λογιστικής... να κάνει το αυτονόητο!!
'
Να ενημερώνει ΟΛΟΥΣ τους εκπροσώπους σπουδαστών όταν υπάρχει Συνέλευση Τομέων ή Γενική Συνέλευση Τμήματος!! Με αφορμή τη συνεδρίαση του Τομέα Οικονομικών Μαθημάτων και Μαθημάτων Συναφούς Υποδομής στις 23/03/2010 που οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ το έμαθαν τυχαία μία ώρα πριν τη συνεδρίασή του χωρίς καν να γνωρίζουν τη θεματολογία! Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε τυχαία ότι συνεδριάζει ή συνεδρίασε κάποιος Τομέας! Είναι κάτι που αφορά ΟΛΟΥΣ τους νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους σπουδαστών στο Τμήμα Λογιστικής!!
Μήπως στη Γραμματεία Λογιστικής δεν το γνωρίζετε αυτό;;;
'
Σοβαρευτείτε επιτέλους και κάντε σωστά τη δουλειά σας γιατί δεν θα θέλαμε καν να φανταστούμε ότι αυτό γίνεται σκόπιμα προς τους εκπροσώπους της ΠΑΣΠ!!
'
Μην μας γυρνάτε σε παλιές κακές εποχές που η ενημέρωση των εκπροσώπων σπουδαστών γινόταν σκόπιμα προς συγκεκριμένη "πλευρά"! Θέλουμε να πιστεύουμε πως η Γραμματεία της Λογιστικής δεν λειτούργησε σκόπιμα και πως η μη ενημέρωση των εκπροσώπων της ΠΑΣΠ τόσο καιρό ήταν ένα άτυχο και τυχαίο γεγονός!
'

"Εντελώς Φιλικά"
ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: