Τρίτη 6 Μαΐου 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ «SECURITY» - ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ»…

Αναφερόμαστε στην παράταξη που λέει ότι έχει στο πλευρό της την πλειοψηφία των σπουδαστών του ΤΕΙ Καβάλας. Μια παράταξη η οποία επιστράτευσε τόσους και τόσους «φοιτητές – φαντάσματα» στις φετινές εκλογές για να αναδειχτεί πρώτη δύναμη… Και σαν μην έφταναν όλα αυτά η ΔΑΠα(πά)ρα προσέλαβε την ημέρα των εκλογών και ένα μάτσο «φουσκωτούς» από τη «νύχτα» της Καβάλας ώστε σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι το αναμενόμενο για τη ΔΑΠ να επέμβουν οι μπράβοι της και να «βάλουν» τα πράγματα στη θέση τους!!
Δυστυχώς για τη ΔΑΠ-SOS τα ποσοστά της ΠΑΣΠ χρόνο με το χρόνο αυξάνονται και τέτοιες ενέργειες μας κάνουν απλά δυνατότερους!!!
Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι στη σύσταση των Διοικητικών Συμβουλίων ΣΤΕΦ - ΣΔΟ, ΔΑΠ και SOS Α.Ε., «μοιράστηκαν» τα πάντα!! ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ… ότι έκαναν πριν τις εκλογές συνέχισαν να κάνουν και μετά το πέρας αυτών!!
Άλλωστε μια «μεγάλη» εταιρεία χρειάζεται και ένα υποκατάστημα και αυτό δαπ-ΝΔφκ και SOS δεν μπορούν πλέον να το κρύψουν. Ας μην ξεχνάμε ότι έρχονται και άλλες εκλογές στο ΤΕΙ Καβάλας…

Όντας 2η δύναμη στις φοιτητικές εκλογές, εμείς συνεχίζουμε και θα παραμείνουμε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ σε προτάσεις και διεκδικήσεις για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές του ΤΕΙ, δίνοντας καθημερινά λύσεις στα προβλήματα τους!! Παλεύουμε πάντα για να εξασφαλίσουμε Δωρεάν Συγγράμματα, Δωρεάν Σίτιση – Στέγαση – Μεταφορά για ΟΛΟΥΣ!!
Η Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας!

Το ξέρουμε ότι θα συνεχίσετε να ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ τις προτάσεις μας επειδή ξέρουμε πολύ καλά πως ΔΕΝ έχετε δικές σας! ΔΕΝ σας ενδιέφερε ποτέ η Φοιτητική Μέριμνα και το μέλλον των σχολών μας. Γι αυτό και «αγκαλιάσατε» με τόσο πάθος την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Το ξέρουμε ότι σε κάθε σας βήμα θα έχετε δίπλα σας και την θυγατρική σας παράταξη.

Παρόλα αυτά εμείς απαντάμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, γιατί για εμάς…
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!
Πάντα Αγωνιστικά
ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: