Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ «ΑΥΞΗΣΕΙ» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ??

Την Δευτέρα 19 Μάη 08 μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όλους τους σπουδαστές του ΤΕΙ Καβάλας… Το Φοιτητικό Εισιτήριο των αστικών λεωφορείων αυξήθηκε κατά 0,10€ φτάνοντας τα 0,70€!! Επίσης έχουμε αύξηση στα ΚΤΕΛ και στα ταξί…
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους σπουδαστές του ΤΕΙ Καβάλας πως όταν οι υπόλοιπες παρατάξεις «παλεύουν» για να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο του ΤΕΙ και ποιος θα τους «δώσει» τα περισσότερα, η ΠΑΣΠ προτιμά να δώσει λύσεις για τη Φοιτητική Μέριμνα! Ζητάμε εδώ και μήνες (από τότε που μάθαμε ότι εγκρίθηκε το αίτημα μας για μίσθωση λεωφορείων από το ΤΕΙ) από τους προέδρους των ΔΣ ΣΤΕΦ-ΣΔΟ – μέλη της ΔΑΠ, να γίνουν τα ΔΣ ώστε να βρούμε την καλύτερη προσφορά και επιτέλους να ξεκινήσουν τα 2 λεωφορεία να μεταφέρουν σπουδαστές ΔΩΡΕΑΝ!!
Επίσης γνωρίζοντας ότι μόνο με 2 λεωφορεία δεν θα λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το Φοιτητικό Εισιτήριο. Σχετική πρόταση της ΠΑΣΠ έχει ψηφιστεί ομόφωνα από την τελευταία Συνέλευση ΤΕΙ.

Με γνώμονα τον σπουδαστή (όχι τον πρόεδρο του ΤΕΙ)

ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας


Δεν υπάρχουν σχόλια: