Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

«ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ??» ΕΧΩ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΔΑΠίτη…
Ξαναθυμίζουμε: Στις 12/3/08 η Συνέλευση ΤΕΙ πραγματοποιήθηκε μετά από επανειλημμένα αιτήματα της ΠΑΣΠ προς τον πρόεδρο του ΤΕΙ και αφού η δαπ-ΝΔφκ αρνήθηκε να μπει σε Δ.Σ. ΣΤΕΦ - ΣΔΟ με αφορμή και την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας στην Καβάλα το Σάββατο 1/3/08. Την Τρίτη 26/2/08 κάναμε αίτημα για Διοικητικά Συμβούλια ΣΤΕΦ – ΣΔΟ (Υπάρχει και στο πρωτόκολλο βρε ΔΑΠα(πά)ρες… αρ. πρωτ. 717/26-2).
  • Αφού λοιπόν εμείς λείπαμε, και επιμέναμε για ΔΣ, γιατί δεν κάνατε ΔΣ χωρίς εμάς;; Αφού δίνετε λύσεις (όπως λέτε) γιατί περιμένατε την ΠΑΣΠ πάλι για να πραγματοποιηθούν τα ΔΣ ΣΤΕΦ - ΣΔΟ;
  • Ποιες ακριβώς είναι οι λύσεις που δώσατε για την Φοιτητική Μέριμνα;; Και αφού είχατε πρόταση που πετύχατε από το 2004 γιατί κάθεστε και κάνετε τους «ΜΑΚΑΚΕΣ» τόσα χρόνια και δεν απαιτούσατε να εφαρμοστεί;;
  • Τόσα χρόνια δεν βαρεθήκατε να κάνετε τους καραγκιόζηδες και τους καραγκιοζοπαίχτες ταυτόχρονα;;
  • Πως υπερασπίζεστε την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ όταν είστε υπέρ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων;;

Σας βλέπουμε τόσο καιρό με πόσο «πάθος» παλεύετε να αναθεωρηθεί το άρθρο 16!! Να εφαρμοστεί ο νόμος-πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης και η Αξιολόγηση! Μια Αξιολόγηση που ο Υπουργός Παιδείας σας, με «πάθος» δήλωνε στα ΜΜΕ, πως θα συνδέεται άμεσα με την Χρηματοδότηση των Ιδρυμάτων!! Κατά τα άλλα μόνο για «βελτιωτικούς» σκοπούς… κούνια που σας κούναγε!!!

Όσο για την τελευταία Συνέλευση ΤΕΙ, ΔΕΝ είχατε πρόταση!! Μετά την ομόφωνη υπερψήφιση της πρότασης της ΠΑΣΠ σας ήρθε η ιδέα της Δωρεάν μετακίνησης… και όλο αυτό γιατί για εσάς τα σπουδαστικά ζητήματα δεν έχουν χρώματα, απλά όταν οι προτάσεις είναι της ΠΑΣΠ επιδιώκετε να τις «μπλοκάρετε» με κάθε τρόπο!! ΓΙΑΤΙ..?

“Προτείνουμε στους εκλογικούς αντιπάλους μας μια συμφωνία…
Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για εμάς,
θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι αυτούς“
Adlay Stevenson


ΥΓ: Μάθετε πρώτα ορθογραφία και μετά ακολουθούν μαθήματα συνδικαλισμού…

ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας

Η Παράταξη των Σπουδαστών

1 σχόλιο:

dim είπε...

Ωραία καταγγελία παιδία,....Συνεχίστε το έργο σας και μην μασάτε από τους δεξιούς...ΗΠΑΣΠΑΡΑ είναι ΙΔΕΑ...........