Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!

…επειδή εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ τις διεκδικήσεις μας και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε «ενοχλητικοί» μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα της σπουδαστικής κοινότητας…
'
Ένας χρόνος πέρασε από τότε που τα Διοικητικά Συμβούλια ΣΤΕΦ και ΣΔΟ έκαναν πρόταση-έκκληση προς τη Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. να εγκαταστήσει κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες που διεξάγονται εξετάσεις. Με δεδομένο τις υψηλές θερμοκρασίες που θα έχουμε και φέτος και τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία όλων μας, θεωρούμε αδιανόητο και αδικαιολόγητο από τη Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Καβάλας να μην δρομολογήσει την εγκατάσταση των κλιματιστικών πριν να είναι αργά! Επίσης κρίνουμε απαραίτητο να θυμίσουμε σε όλους για άλλη μια φορά ότι οι αίθουσες συνδιαλέξεων και το 99% των γραφείων του Εκπαιδευτικού και Τεχνικού Προσωπικού διαθέτουν σύγχρονα κλιματιστικά!
Οι δικαιολογίες τύπου «δεν μας φτάνει το ρεύμα» δεν «περνάνε» γιατί αυτά τα είπατε πέρυσι και πλέον «ξίνισαν»!! Ούτε βέβαια είναι λύση οι ανεμιστήρες που «σκαρφίστηκε» ο εκπρόσωπος σπουδαστών στο Συμβούλιο ΤΕΙ πέρυσι τέτοιο καιρό. Ο οποίος αντί για την πρόταση που υπερψηφίστηκε στα Δ.Σ. ΣΤΕΦ και ΣΔΟ παρουσίασε αυτήν με τους ανεμιστήρες. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο εκπρόσωπος σπουδαστών στο Συμβούλιο ΤΕΙ ήταν μέλος της ΔΑΠ!!
Από τον Νοέμβρη του 2007 υπερψηφίστηκε στη Συνέλευση ΤΕΙ η πρόταση της ΠΑΣΠ για τη μίσθωση 3 λεωφορείων (2 για Καβάλα, 1 για Δράμα) από το ΤΕΙ Καβάλας! Κι όμως, σχεδόν 2 χρόνια μετά, άντ’ αυτού το φοιτητικό εισιτήριο διαρκώς αυξάνεται!!
Οι δικαιολογίες περί «αλλαγής Διοίκησης» και «περιμένουμε ακόμα προσφορές» είναι πλέον γελοίες από μόνες τους… Ζητάμε να σταλεί άμεσα το αίτημα(για δεύτερη φορά) στα αρμόδια Υπουργεία και τα λεωφορεία να ξεκινήσουν επιτέλους να μεταφέρουν σπουδαστές, από και προς το Τ.Ε.Ι., ΔΩΡΕΑΝ!!
'
«Πρέπει να το βρίσκουν δύσκολο… Αυτοί που έχουν πάρει την εξουσία ως αλήθεια, αντί της αλήθειας ως εξουσία»!
G. Massey

'
Κοντά στους σπουδαστές για τους σπουδαστές
ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ - Πρώτη Δύναμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: