Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Πρόταση της ΠΑΣΠ για την "Ηλεκτρονική Γραμματεία"

Ένα πρόβλημα που δημιουργείται με τις βεβαιώσεις σπουδών είναι ότι η πρόσβαση στο πρόγραμμα της «Ηλεκτρονικής Γραμματείας» γίνεται ΜΟΝΟ από Η/Υ του ΤΕΙ. Αυτό έχει ως συνέπεια πολλοί φοιτητές, οι οποίοι για διάφορους λόγους μπορεί να βρίσκονται εκτός Καβάλας, να ταλαιπωρούνται μπαίνοντας σε αυτήν γραφειοκρατική διαδικασία.

Η Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. Καβάλας ως συνεπής και υπεύθυνη δύναμη στο χώρο του ΤΕΙ προτείνει τα εξής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών:

Ø Η πρόσβαση στο πρόγραμμα της «Ηλεκτρονικής Γραμματείας» να μην γίνεται μόνο από τους Η/Υ του ΤΕΙ, αλλά να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις – μετατροπές ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο πρόγραμμα και από Η/Υ εκτός ΤΕΙ (όπως γίνεται για παράδειγμα στη Βιομηχανική Πληροφορική), δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να κάνουν αιτήσεις για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται από τη Γραμματεία του τμήματος τους.
Ø Μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αυτές αλλαγές στο λογισμικό της γραμματείας, να χορηγούνται κανονικά οι βεβαιώσεις στους σπουδαστές όπως γινόταν παλιότερα.
Ø Στους σπουδαστές που κάνουν την πρακτική τους άσκηση εκτός Καβάλας να τους αποστέλλονται ταχυδρομικά τα όποια δικαιολογητικά ζητήσουν μετά από αίτημα τους μέσω «Ηλεκτρονικής Γραμματείας».
'
Κοντά στον σπουδαστή για τον σπουδαστή
ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: