Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης


Υπάρχουν ακόμα πολλές εκφράσεις-παροιμίες που μπορούν να χαρακτηρίσουν το θέατρο του παραλόγου που παίζετε απο τους και καλα ‘’ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ’’  στις Γενικές Συνελεύσεις σπουδαστών.

Ανεξάρτητο πλαίσιο φοιτητών ειναι η νέα μόδα που μας πλασάρουν οι εκπρόσωποι της Αριστερής Ενότητας. Πλαίσιο που δεν μπορεί να σταθεί  σαν πλαίσιο της Αρ.Εν οπότε η λύση είναι να το βαφτίσουμε Ανεξάρτητο.

Σε κάθε Γενική Συνέλευση έχουμε αυτούς τους ‘’αγωνιστές’’  να μας μιλούν  για αγώνες και για το πώς θα οργανωθούμε σε μαζικές κινητοποιήσεις κάτι που ποτέ δεν βλέπουμε από την μερια τους.  Κάνουν  προπαγάνδα  υποτιμώντας το ΔΣ που είναι το νόμιμο εκλεγμένο όργανο από τους φοιτητές. Ρίχνουν τα βέλη τους στις παρατάξεις χαρακτηρίζοντας τα μέλη τους ‘’κομματόσκυλα’’,  ενώ οι ίδιοι είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και φέρνουν την ΓΡΑΜΜΗ που τους επιβάλουν στο ΤΕΙ μέσω της παράταξης που λέγετε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Αυτοί είναι που επιβεβαιώνουν τον όρο ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Για την Ιστορία και μόνο, το ΔΣ είναι αυτό που έχει πάρει αποφάσεις είτε μικρής είτε μεγάλης σημασίας, προσπαθώντας για το καλό των σπουδαστών.  Μπορεί μέσα στο ΤΕΙ να υπάρχουν κόντρες μεταξύ παρατάξεων αλλά μέσα στο ΔΣ όλοι έχουν έναν και μόνο σκοπό: μια καλύτερη ποιότητα σπουδών.

Σας ρωτάμε λοιπόν όλους εσάς :
•             Που είναι αυτοί οι αγωνιστές όλοι την χρονιά, που νοιάζονται για το καλό των Σπουδαστών;;;;
•             Γιατί εμφανίζονται σε ορισμένα ΔΣ μόνο και μόνο να απαιτήσουν Γενική Συνέλευση Σπουδαστών ;;Μήπως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν μια Γενική Συνέλευση για να κάνουν το ‘’ΚΟΜΜΑΤΙ’’ τους;;;;
•             Μήπως έχουν σκοπό το καπέλωμα των φοιτητών ;;;;
•             Τόσα πλαίσια που πέρασαν ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ πέρα από αυτά των καταλήψεων, γιατί κανένα άλλο δεν υλοποιήθηκε;;;;

Εμείς θα συνεχίσουμε όσο και να μην αρέσει αυτό σε κάποιους να είμαστε δίπλα στον σπουδαστή και να αγωνιζόμαστε για τις ιδέες μας.

Θα σταματήσουμε να λέμε αλήθειες για EΣΑΣ όταν θα σταματήσετε να λέτε ψέματα για ΕΜΑΣ…   ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: