Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθήσαμε την τελευταία ανακοίνωση της ΔΑΠ ΤΕΙ με την οποία καλεί τις υπόλοιπες παρατάξεις να συμβάλλουν στη διεξαγωγή του Πανσπουδαστικού συνεδρίου.
Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά η ΔΑΠ ΤΕΙ λέει ψέματα. Εμείς έχουμε να πούμε τα εξής:

·        Στις 31 Μαϊου 2010, 12 ημέρες μετά τις Σπουδαστικές Εκλογές, η ΠΑΣΠ ΤΕΙ κάλεσε το Κ.Σ. της ΕΣΕΕ για την ημερομηνία του Πανσπουδαστικού συνεδρίου και την επικύρωση των αποτελεσμάτων των Σπουδαστικών Εκλογών του 2010. Η ΠΚΣ προσήλθε, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ απείχε.

·        Στις 7 Σεπτεμβρίου 2010, η ΠΑΣΠ ΤΕΙ κάλεσε το Κ.Σ. της ΕΣΕΕ για την ημερομηνία του Πανσπουδαστικού συνεδρίου και την επικύρωση των αποτελεσμάτων των Σπουδαστικών Εκλογών του 2010. Η ΠΚΣ προσήλθε, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ απείχε.


·        Στις 13 Σεπτέμβρη, τέλος, η ΠΑΣΠ ΤΕΙ κάλεσε το Κ.Σ. της ΕΣΕΕ για την ημερομηνία του Πανσπουδαστικού συνεδρίου και την επικύρωση των αποτελεσμάτων των Σπουδαστικών Εκλογών του 2010. Η ΠΚΣ προσήλθε, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ απείχε.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά η ΔΑΠ ΤΕΙ προσπαθεί με ψέματα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Τους καλούμε να σεβαστούν τους σπουδαστές και να προσέλθουν στην επικύρωση των αποτελεσμάτων των Σπουδαστικών Εκλογών του 2010. Για μια φορά στην ιστορία τους ας πράξουν με ευθύνη και συνέπεια. Τα λόγια του αέρα και τα ψέματα τα βαρεθήκαμε. Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε τις προσκλήσεις που αποστείλαμε στη ΔΑΠ ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: