Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κ α λ ό___κ α λ ο κ α ί ρ ι ! ! !


Μετά το πέρας και της πρώτης εξεταστικής περιόδου (σχεδόν) ολοκληρώθηκε η ακαδημαϊκή χρονιά!
Μια χρονιά η οποία ήταν από τις πιο σημαντικές για την ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας καθώς αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στις φοιτητικές εκλογές αυξάνοντας σημαντικά τα ποσοστά της! Η νίκη στις εκλογές ήταν μια μάχη που η ΠΑΣΠ όφειλε και δικαιούταν να κερδίσει καθώς αυτή η νίκη ήρθε ως επιβράβευση των αγώνων που δώσαμε τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουμε να δίνουμε στο ΤΕΙ Καβάλας και γενικότερα στο χώρο της Παιδείας!

Εμείς όμως δε μένουμε εκεί!

Συνεχίζουμε να πρωταγωνιστούμε στους δύσκολους αγώνες που έρχονται από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με δεδομένο ότι η Ελλάδα διανύει την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της (τουλάχιστον) μετά τη μεταπολίτευση! Οι "αντιεργατικές μεταρρυθμίσεις" και όλα όσα συμβαίνουν στον εργασιακό χώρο(κοινωνική ασφάλιση, μέτρα περικοπής μισθών κτλ) καθώς και στον χώρο της Παιδείας δεν μας αφήνουν αδιάφορους και δεν μας καθησυχάζουν σε καμία περίπτωση!

Με τη νέα χρονιά είναι σίγουρο ότι η ΠΑΣΠ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί αυτά που την πρεσβεύουν!!Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλους με ίσες ευκαιρίες σε όλες τις βαθμίδες της!!

Καλό(!) καλοκαίρι λοιπόν σε όλους/ες.... γεμίζουμε μπαταρίες και επιστρέφουμε δυναμικά!!!





Δικαίωμα στη Μόρφωση
Σεβασμός στην Εργασία
ΠΑΣΠ Τ.Ε.Ι Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: