Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

«πληροφορία» προς αυτούς που έχουν τον τρόπο να βρίσκουν τις μαγικές πληροφορίες...

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Νεάπολις» να αναφέρει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες» την αφισοκόλληση της επίμαχης αφίσας για τον κ. Αθανασιάδη την έκανε μερίδα μελών της ΠΑΣΠ!
Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο της εφημερίδας αναφέρει ότι τα μέλη της ΠΑΣΠ «πήραν πράσινο φως από πράσινα μεγαλοστελέχη της Αθήνας και της Καβάλας».
Δεν είναι δυνατόν να σπιλώνεται το όνομα μιας παράταξης με ανακρίβειες και αναληθή στοιχεία!!
Προς αποφυγή κάθε είδους παρεξήγησης η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας δηλώνει τα εξής:
'

• Η ΠΑΣΠ είναι αυτόνομη σπουδαστική παράταξη του φοιτητικού κινήματος (καταστατικό Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, άρθρο 6.1) και ως εκ τούτου δεν «παίρνει γραμμή» ούτε πράσινο ή κόκκινο φως από κανέναν!!
• Δεν έχει ουδεμία σχέση και ούτε γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο γεγονός καμία «μερίδα μελών της ΠΑΣΠ», καθώς δεν λειτουργεί κανείς αυθαίρετα ή ως μερίδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
• Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας είναι σπουδαστική παράταξη που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο του ΤΕΙ με ζητήματα που αφορούν τους φοιτητές και απόφοιτους του ΤΕΙ Καβάλας. Εναρκτήριο σύνθημα της ΠΑΣΠ είναι ο αγώνας για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία. Διεκδικούμε επίσης την ισόποση χρηματοδότηση Πανεπιστημίων – ΤΕΙ. Αγωνιζόμαστε για την έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους αποφοίτους ΤΕΙ.
• Ουδεμία σχέση έχουμε με τον π. Δήμαρχο κ. Αθανασιάδη και καμία πρόθεση να θίξουμε τόσο τον ίδιο όσο και τον νυν Δήμαρχο κ. Σιμιτσή τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για τη στήριξη που παρέχει στο ΤΕΙ Καβάλας. Καθώς μετά από ενέργειες της ΠΑΣΠ παραχωρήθηκαν στο ΤΕΙ τα περίφημα 16 στρέμματα από το δήμο Καβάλας προς ανέγερση φοιτητικών εστιών.
• Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε από την εφημερίδα «Νεάπολις» από που βρήκε τη μαγική πληροφορία η οποία μάλιστα κοσμούσε το πρωτοσέλιδο της.
'


Την απάντηση την δίνουμε καθημερινά με την παρουσία μας τόσο στο χώρο του ΤΕΙ όσο και στις κοινωνικές διεκδικήσεις που αφορούν την πόλη της Καβάλας (όπως εναντίωση στην εγκατάσταση εργοστασίου λιθάνθρακα, κατάργηση της βάσης του 10, απεργίες και πορείες φορέων του νομού, έρανοι για ιδρύματα της Καβάλας, κοινωνική ενημέρωση κ.α.).





Με τιμή
ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: